فرسنگی | شهرآرانیوز - مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با تجلیل از اصحاب رسانه در انتقال پیام دفاع مقدس، با بیان اینکه در حوزه دفاع مقدس همه ما بدهکار هستیم، افزود: باید به گونهای عمل کنیم که آثار و ارزشهای دفاع مقدس تا سالها به عنوان سکه رایج و سخن حقیقی ما نشر پیدا کند. سردار حسینعلی یوسفعلی زاده در آیین تجلیل از اصحاب رسانه فعال در عرصه دفاع مقدس افزود: به استناد تاریخ موثق، طی ۲۰۰ سال اخیر هرگاه دشمنی در عرصه بین الملل یا منطقه اراده کرد، توانست قطعهای از جغرافیای کشورمان را جدا کند. این اتفاق به واسطه حضور سلاطین نالایق، موجب ذلت و سرافکندگی ملت ایران بود.
وی ادامه داد: ما در دفاع مقدس بر اراده و خواست نظام سلطه پیروز شدیم و حتی یک وجب از خاک کشورمان را نیز به دشمن ندادیم. این گونه نبود که اعلام بی طرفی کنیم، اما همانند دوران گذشته کشور اشغال شود و ۱۰ میلیون نفر نیز تلفات بدهیم. همه اینها نشان سربلندی ملت ایران است.
وی تصریح کرد: باید همه تلاشمان این باشد که رهرو صادقی برای راه شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم باشیم. در این مسیر نیز باید هر کس هر میزان که توان داشته باشد، به کار ببندد و همانند شهدا بدون چشمداشت پای کار باشد.
نگذاریم دشمن از دفاع مقدس بگوید
یوسفعلی زاده با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب، گفت: تدبیر مقام معظم رهبری این است که از دفاع مقدس بیشتر بگوییم. زیرا اگر گفتن و نوشتن از این راه فراموش شود، دشمن از دفاع مقدس آن گونه که خودش تمایل دارد، سخن خواهد گفت.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان بیان کرد: باید به صد زبان از این مسیر بگوییم و این مهم را اول از خودمان مطالبه کنیم. وی افزود: تردیدی نیست که همه مردم ایران به نوعی ریزه خوار دفاع مقدس هستند؛ بنابراین نباید از تکلیف خود در این مهم غافل شویم.
ادبیات تعقلی برای نسل جدید
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: ارزشهای دفاع مقدس بارزترین و برجستهترین ارزشهای موجود در کشور است. محسن نصرپور افزود: نسل جدید ما جنگ را ندیده و برای شناسایی این مسیر نیازمند ادبیات تعقلی است.
وی با بیان اینکه روایت و ادبیات دوران دفاع مقدس بیانی ساده، ظریف و خاص را میطلبد، افزود: رسانهها باید با بیانی شیوا، لایههای ارزشی و اخلاق دوران دفاع مقدس را به نسل حاضر منتقل کنند؛ روایتی که حکایت عزت، اعتمادبه نفس و اقتدار کشور را بیان کند.
وی اظهار کرد: دشمنان شبهات متعددی برای دوران دفاع مقدس ایجاد کرده اند؛ بنابراین اصحاب رسانه برای شبهه زدایی از تقدس آن دوران، جلوگیری از تحریف و همچنین پیشگیری از افراط و تفریط در بیان آنچه گذشته است، بر مدار حقیقت گام بردارند.
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی افزود: روایت پیشرفتهای نظامی در دوران جنگ که به مدد تلاشهای ارتش و سپاه ایجاد شد، بیان قدرت بازدارندگی کشور و به رخ کشیدن توانمندی ایران اسلامی از عهده خبرنگاران و اصحاب رسانه برمی آید.
وظیفه اصحاب رسانه روشنگری است
در ابتدای این مراسم نیز فرمانده حوزه بسیج شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد گفت: از برنامههای مهم دشمن، تبلیغ علیه نظام است. حسین حسامی ترویج عدالت خواهی و روحیه استکبارستیزی را از وظایف پیش روی اصحاب رسانه بیان کرد و افزود: شجاعت، بصیرت، تقویت سواد رسانهای و روشنگری در جامعه از وظایف مهم اصحاب رسانه در دوران حاضر است.
وی همچنین از آمادگی مدیریت شهری مشهد برای برگزاری اولین یادواره شهدای رسانه دفاع مقدس به میزبانی مشهد خبر داد.
در این مراسم از ۴۰ نفر از اصحاب رسانه فعال در عرصه دفاع مقدس استان و ازجمله مهدی عسکری، خبرنگار روزنامه شهرآرا، تجلیل شد.